Reservdelsman till Danderyd

Dina arbetsuppgifter
Har du ett intresse för motorbranschen och vill utvecklas inom din profession? Är du duktig på att skapa goda långsiktiga relationer och vill jobba hos en attraktiv arbetsgivare inom bilbranschen? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi för vår kunds räkning en reservdelsman till deras team som består av två personer. Som reservdelsman kommer du ha daglig kontakt med dina kollegor och vara en viktig del i deras arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att leverera reservdelar till mekanikerna för att sedan ta emot beställningar från dem. Du kommer även att arbeta administrativt med t.ex. lagersaldo, arbetsorder, faktureringsunderlag och ge service både internt och externt.

Detta är en heltidstjänst där du arbetar kl:08.00 - 17.00, måndag till fredag. Om du får tjänsten blir du direkt anställd av vår kund.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som:
* Har erfarenhet av att arbeta som reservdelsman
* Har B-körkort
* Hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet
* Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i systemet Automaster

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och som gillar att arbeta i team. Vi ser att du har lätt för att skapa goda relationer till både kollegor och kunder. För att lyckas i rollen är du initiativtagande, ansvarsfull och strukturerad. Du har dessutom en grundläggande affärsmässighet och förstår värdet av att tänka i begrepp som kvalitet, kostnader och intäkter.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 070-845 99 04 eller louise.jonsson@2Complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2020-09-29

Placering

Danderyd

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Louise Jonsson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!