Supporttekniker med känsla för teknik inom säkerhetssystem sökes till Teletec

Dina arbetsuppgifter
Som supporttekniker kommer du att vara med i ett team av säkerhetstekniker där ni tillsammans hjälper kunder med tekniska frågeställningar, både via telefon, mail, chat och ute på fältet. Kunderna är professionella säkerhetsinstallatörer och integratörer i grossistledet och de arbetar med samtliga av våra produkter inom säkerhet, passersystem, kameraövervakning, larm samt otaliga nya molntjänster. Du utgår från kontoret i Årsta, strax söder om Stockholm, där du såväl reaktivt som proaktivt hjälper bolagets kunder. En viss del av arbetet sker ute på fältet där du träffar kunderna och stöttar i olika projekt och driftsättningar. Du ansvarar för din del i kedjan, ingår i ett regionsteam och rapporterar till Teamleader.

I arbetsuppgifterna ingår även att medverka på mässor, seminarier samt att på egen hand hålla i workshops med fokus på funktioner och kundnytta i våra system och produkter.


Om företaget
Teletec är en av Nordens ledande distributörer av professionella elektroniska säkerhetsprodukter inom inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm och passerkontroll. Vi är idag 40 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn. Tillsammans med över 2000 återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland förser vi säkerhetsmarknaden med säkerhetsprodukter från alla världens hörn.

Teletec är en värdeskapande distributör vilket innebär att vi förutom väl valda produkter erbjuder kunskap, support och en logistikmaskin av högsta klass.


Din profil
Du har arbetslivserfarenhet, gärna från arbetsuppgifter som är teknikrelaterade. Du har ett gediget intresse för IT och har en naturlig fallenhet för nätverk och intresserar dig för det nya som sker inom molntjänster, internettjänster och IOT. Som person är du driven och du har starka ambitioner att ständigt utvecklas inom teknik. Du tycker det är givande att hjälpa våra kunder med din expertis för att få högsta möjliga service. Du har lätt för kommunikation i både tal och skrift.

Till din hjälp kommer du ha fullt stöd från både chefer och kollegor. Teletec står för sunda och genomtänkta värderingar för att du och dina kollegor ska trivas på jobbet. Ni arbetar tillsammans långsiktigt vilket skapar en bra arbetsmiljö, god sammanhållning, kontinuerlig utbildning och möjlighet till personlig utveckling.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista tillsättningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2020-10-26

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Joel Claeson

Joel Claeson

Rekryterare & Personuppgiftsansvarig

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!