Platschef för uppdrag i Malmö

Dina arbetsuppgifter
Vi söker efter en platschef till vår kunds servicestation i Malmö. På stationen arbetar idag kontorspersonal, tekniker och installatörer. Rollen som Platschef är en operativ roll med vissa strategiska inslag. Du kommer ansvara samt agera stöd för ett team om ca 6 tekniker och 2 servicekoordinatorer vilket innebär att du kommer genomföra utvecklingssamtal, kontinuerliga avstämningar samt svara för att ditt team får lämplig stimulans och utveckling.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Arbeta operativt
- Ansvara för att företagets mål uppnås
- Säkerställa att arbetsmiljön upprättshålls
- Personalärenden såsom disciplinära ärenden, rehabilitering etc.

Starten för uppdraget är omgående och beräknas pågå i 6 månader, goda möjlighet till anställning internt på företaget finns efter denna period.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Du som söker har några års erfarenhet av arbete i en chefsroll, med fördel inom produktion eller verkstad och har arbetat med tekniker i fält. Du är van vid att axla ett personalansvar och coacha ditt team mot uppsatta mål.

Vi ser att du är en positiv problemlösare som tycker om att verka i en roll där arbetsuppgifterna är varierande. Som ledare tror vi att du har ett tydligt och aktivt ledarskap där du använder dina kommunikativa egenskaper för att lyckas tillsammans med gruppen. Vidare ser vi gärna att du har en energirik personlighet som präglas av ansvarskännande, handlingskraft och analytisk förmåga.

Du utrycker dig väl i tal och skrift i både svenska och engelsk och innehar B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2020-08-30

Placering

Malmö

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!