Lead Developer till Södertälje

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en Lead Developer till deras kontor i Södertälje. Vår kunds team består av både seniora och juniora utvecklare som tillsammans med externa konsulter löser verksamhetens behov. Teamets mål är att utifrån ett agilt förhållningssätt kunna försörja verksamheten med en modern och innovativ plattform.

Vår kund arbetar med några av de största inom Sveriges bilbransch idag och har en mindre tjänsteleverans i Azure som består av backend-API:er för deras mobilapp samt en integration mellan generalagentens CRM-system och återförsäljarnas affärssystem.

Just nu pågår en upphandling av ett nytt affärssystem och vår kund har ett stort behov av API-lösningar, integrationer och applösningar framöver. De söker därför förstärkning till sitt team.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som vill arbeta i ett litet sammansvetsat team och tycker att det är givande att lära ut och dela med dig av dina erfarenheter. Du har god erfarenhet av utveckling med hjälp av API:er i en Azure-plattform samt är van att jobba med principer som SOLID och DDD. Du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Du behöver vara bekväm med att arbeta med följande tekniker:

- .NET Core 3.1
- API Management
- CosmosDB
- Azure DevOps
- ARM templates
- Pipelines i YAML
- Service Bus

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: lead developer, .NET, systemutvecklare, utvecklare, senior utvecklare

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2020-08-30

Placering

Södertälje

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!