Redovisningsekonom till företag i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Vår kund inom IT söker just nu en Redovisningsekonom som vill arbeta som Redovisningsansvarig. Vi söker dig som har arbetat med redovisning från ax till limpa och som nu är redo att ta nästa steg som ansvarig. I din roll arbetar du bland annat med löpande redovisning, balansavstämningar, månadsbokslut, löner (för 15 anställda) samt att du har kontakt med myndigheter.

I din roll rapporterar du till CFO. Arbetstiderna är 8-17 och företaget sitter centralt i Stockholm City. Detta är en rekrytering då du blir anställd direkt av vår kund.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Löpande redovisning
- Reserver
- Balansavstämning
- Avstämningar
- Löner (15 anställda)
- Kontakter med myndigheter
- Månadsbokslut
- Årsbokslut
- Ansvara för kontakt, uppföljning samt utvecklings av Kund- och leverantörsreskontra


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad Redovisningsekonom, har arbetat med redovisning från ax till limpa och som nu är redo att ta nästa steg som ansvarig. Du är gymnasieekonom och det är meriterande om du har läst redovisning vid Företagsekonomiska institutet. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Du är en person som brinner för redovisning och som ser en framtid inom den rollen. Du är redo för nästa steg i din karriär som ansvarig och du trivs i ett företag med föränderlig miljö. Vi ser även att du är noggrann, nyfiken och handlingskraftig, samt att du är bra på att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med andra samt har en vilja att fortsätta utveckla dina kunskaper inom ekonomi och system.


Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Redovisningsekonom, Redovisning, Redovisningsansvarig

Kategori

Ekonomi/Finans

Sista ansökningsdag

2020-07-10

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!