Kundmottagare med intresse för bilar sökes till norra Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Har du ett stort intresse för bilar och älskar att ge god kundservice? Då har vi rollen för dig! Just nu söker vår kund en kundmottagare till deras bilverkstad i Järfälla. Din roll kommer innebära att vara företagets ansikte utåt och ta emot kunder som antingen vill ha hjälp med sin bil eller har generella frågor. Du kommer även få skapa offerter, beställa delar till verkstan och boka kunder.

Detta är en heltidstjänst, där du arbetar kl:7.30-16.00 måndag till fredag. Till en början kommer du vara anställd som konsult via 2Complete men med ambition om att bli överrekryterad till vår kund om alla pater är nöjda.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som:

• Tidigare arbetat antingen som mekaniker eller kundmottagare

• Är flytande i det svenska språket, både tal och skrift då det kommer behövas i det dagliga arbetet

• Innehar B-körkort

Det ses även meriterande om du har tekniska kunskaper om bilar. Som person krävs det att du är självgående och ansvarstagande då du mestadels kommer arbeta självständigt i kundmottagningen. Vi ser även att du är social och har en förmåga att kunna hantera olika kunder eftersom du är företagets ansikte utåt och dagligen kommer ha kundkontakt. För att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett bra sätt krävs det att du är strukturerad, noggrann och är duktig på att planera dina arbetsuppgifter.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl louise.jonsson@2complete.se eller numret 070 845 99 04.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2020-09-29

Placering

Järfälla

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Louise Jonsson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!