Haskell-programmerare till vår kund i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som har valt att fördjupa dig i Haskell och vill fortsätta ditt arbete med detta genom att utveckla vår kunds plattform. Du blir en del av ett företag i tillväxt, med ett team som arbetar internationellt. Din roll innebär såväl nyutveckling som drift av den existerande plattformen och du kan även få delta i möten med kund som teknisk expert. Leveranser görs kontinuerligt och teamet stämmer av flera gånger om dagen.

Detta är en rekrytering där du anställs direkt av vår kund.

Din profil
Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av programmering i Haskell. Vår kund arbetar mycket med öppna APIer, öppen källkod och molnlösningar och du får gärna ha arbetat med PostgreSQL och AWS tidigare samt känner dig bekväm i Linuxmiljöer.

Hos vår kund ges du mycket frihet under ansvar men du kommer samtidigt vara en del av ett team som gillar att ha kul tillsammans och som brinner för sitt arbete. Vi söker därför dig som trivs bäst när du får ta eget ansvar och som är van vid att samarbeta i en digital miljö då ett antal av dina kollegor sitter i andra länder. I denna roll är det ett krav att du hanterar engelska obehindrat i tal och skrift.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Malin Ryholt på telefon 076-875 11 46 eller malin.ryholt@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2020-07-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!