Entreprenörsdriven Affärsutvecklare/Säljare

Dina arbetsuppgifter
Vi söker för kunds räkning en Affärsutvecklare/Säljare som kommer att starta upp ett dotterbolag inom fiberförsäljning. Vår kund är en av Sveriges mest framgångsrika aktörer inom att bygga och driva fibernät till villor, flerfamiljshus och företag, till både tätort och landsbygd. I din roll kommer du att ansvara för att bygga upp och utveckla bolaget, rekrytera in rätt personal, samt ansvara för att skapa framgångsrika resultat för bolaget. Du kommer även att gå in som delägare.

Detta är en rekrytering, vilket innebär att du blir anställd av vår kund.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet inom fiber och fiber-försäljning. Vi ser att du har erfarenhet att starta upp och utveckla en säljavdelning eller ett säljbolag inom fiber, samt att du själv är en given säljare.

Som person är du driven och resultatinriktad samt att du har en stark entreprenörsanda. Du är en erfaren ledare som inspirerar andra och du har viljan att bygga upp en försäljningsorganisation i världsklass. Du är villig att lägga ner hårt arbete för att nå resultat samt att du är bra på att skapa framgångsrika rutiner och arbetssätt. Du har lätt för att samarbeta med andra och för att driva projekt, samt att du har lätt för att ta beslut.


Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Affärutveckling, Fiberförsäljning, Fiber, Säljare, Account Manager, Affärsutvecklare

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2020-06-12

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!