Regionchef till väletablerat bolag i Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu en Regionchef till Stockholm för rekrytering till vår kund inom bygg- och anläggningsbranschen. Din roll har en central funktion både internt och externt och att skapa och bibehålla relationer och förtroende är naturligt för dig. Du kommer att sitta med i ledningsgruppen och som Regionchef har du det övergripande ansvaret för regionen, vilket inkluderar personal- och budgetansvar. Du leder ett starkt team där du ansvarar för att leverera resultat genom att engagera och utveckla medarbetarna samt sätta mål och kontinuerligt jobba med att följa upp deras prestationer. För att prestera bra i rollen är det viktigt att du trivs med och aktivt är ute på fältet hos kund för att utveckla kundrelationerna.

Om företaget
Du kommer bli en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda samt har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Här finns möjlighet att arbeta på ett företag med god gemenskap och som främjar personlig utveckling. Mer information om företaget kommer ges vid intervjutillfället.

Din profil
Vi söker dig med åtminstone 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom försäljning, gärna från bygg- och anläggningsbranschen. Du är en trygg, tydlig, prestigelös och kommunikativ ledare som stimuleras av att se din omgivning växa. I denna roll är körkort B ett krav och vi ser att du hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift för att effektivt kunna kommunicera med såväl interna som externa kontakter.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: regionchef, b2b, försäljning, sales, sales management, säljchef, verksamhetsutveckling

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2020-09-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!