Servicetekniker med stort driv och vilja att utvecklas

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig med erfarenhet och driv att anta utmaningen med att arbeta med service och nyinstallationer av sopstopp och därmed bli en del av ett team av skickliga servicetekniker. Rollen innebär att utföra service och reparationer utifrån våra servicekontrakt samt hos kunderna uppkomna reparationsbehov.

Du ansvarar för att leverera effektivt enligt de tilldelade servicekontrakt så att god kundnöjdhet samt lönsamhet bibehålls. Vidare ingår i tjänsten att uppmärksamma förbättringsmöjligheter och arbeta med förslag på merförsäljning gentemot kund, på ett proaktivt sätt. I arbetet kan även ingå att hjälpa kollegorna som arbetar med nyinstallationer.

Då vi arbetar med service på anläggningar i hela Norden kan resor i tjänsten bli aktuellt i mindre omfattning. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan 7-17 och vi söker dig som vill arbeta heltid.

Om företaget
Mer information om företaget lämnas vid intervju tillfällat

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av underhåll och service av tekniska installationer inom maskinteknik och/eller bygg. Erfarenhet av eller kunskap inom sopsugssystem, automation, styr- och regler är meriterande men inte ett krav.

Du har en god förmåga att planera din tid på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har certifikat för heta arbeten och säkra lyft. Körkort är ett krav för tjänsten.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en strukturerad och lösningsinriktad ”doer” som har förmågan att ”göra klart”. Du har en god förmåga att kommunicera med såväl dina kollegor som samarbetspartners och kunder. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper vid denna tillsättning. Arbetsprov kan komma att vara en del av rekryteringsprocessen.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, hör av dig till ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord; Servicetekniker, maskintekniker, drifttekniker

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2020-08-15

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!