Senior projektledare inom omgivningspåverkan

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi efter en senior projektledare inom omgivningspåverkan till Göteborg!

I rollen som Senior Projektledare leder du projekt gällande omgivningspåverkan vid bygg- och miljöprojekt. Företaget du kommer att arbeta hos är branschledande på marknaden med att erbjuda riskbedömningar och mätningar gällande omgivningspåverkan. Dessa har till syfte att minska skador eller risker på olika byggprojekts omgivning eller närliggande byggnader. De skapar även trygghet för byggaktörer och kringboende i samband med olika projekt.

Arbetsuppgifterna är varierande med både fält- och kontorsarbete och innebär mycket kontakter, både internt som externt. Du ansvarar för riskanalyser och kontrollprogram utförs gällande t.ex. besiktning, mätning av vibrationer, buller, sättningar, automatisk mätning av grundvatten, markrörelser, portryck mm. Du leder aktivt projekten framåt enligt företagets projektmetodik och ser till att alla berörda vid ett visst byggprojekt vet vem och vad som orsakar omgivnings- och miljöpåverkan samt vilka risker som finns. Du håller ständigt en tät dialog med dina kunder, det är mycket viktig del i tjänsten. Genom din täta dialog med beställare månar du om kundnöjdheten och tillsammans med beställaren hittar ni de bästa lösningarna för projektet. I rollen har du budgetansvar och gör uppföljningar.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund. Arbetet är en heltidstjänst där du kommer att arbeta kontorstider, måndag till fredag. Placeringsort är Göteborg. Omgående tillträde enligt överenskommelse.

Om företaget
Du kommer bli en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda samt har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Här finns möjlighet att arbeta på ett företag med god gemenskap och som främjar personlig utveckling. Mer information om företaget kommer ges vid intervjutillfället.

Din profil
Kompetenskrav:
-5 års relevant arbetslivserfarenhet från bygg och anläggningsbranschen, antigen från konsultsidan eller från entreprenadsidan
-Varit ansvarig för omgivningspåverkan inom infrastruktur- och byggprojekt av omfattande storlek
-Erfarenhet relaterad till omgivningspåverkan och är således väl bekant med den typen av verksamhet
-Högskole- eller YH-utbildning med relevant inriktning, t.ex bygg, väg och vatten eller liknande
-Körkort B

Personliga egenskaper:
Då rollen innebär många kontaktytor ser vi att du är kommunikativ person. Du uttrycker dig väl i tal och skrift då du skall delge korrekt och välformulerad information. Personlighetsmässigt är det viktigt att du är strukturerad och har förmåga att följa rutiner och riktlinjer samtidigt som du måste kunna planera dina arbetsdagar på ett flexibelt sätt. Då uppdragen ofta är omfattande i sin karaktär är viktigt att du kan arbeta effektivt samt har en hög stresstålighet då vissa perioder kan bli intensiva för att uppfylla kunders deadlines. Du motiveras av att skapa goda resultat och lösa kunders behov.

Är du den vi söker? Skicka in ditt CV redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lisa Stamberg på telefon 0731-1526964 eller lisa.stamberg@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2020-06-11

Placering

Göteborg

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Margareta Meek

Affärsområdeschef Executive & Interim Management

Margareta Meek

Margareta Meek

Affärsområdeschef Executive & Interim Management

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!