Ekonomi- och programadministratör sökes till Institut Mittag-Leffler

Dina arbetsuppgifter
Är du kunnig inom ekonomi och en duktig administratör som vill ta dig en an en variationsrik roll i en spännande organisation? Då har vi möjligheten för dig här.

Vi söker dig som vill arbeta med ekonomi- och programadministration på ett forskningsinstitut inom matematik på högsta internationella nivå. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

• löpande ekonomiadministration

• fakturor

• in- och utbetalningar

• ekonomisk uppföljning

• administration av institutets programverksamhet

• inköp, uppföljning av leveranser och kontakt med leverantörer

• utskick till, anmälningar av och kommunikation med konferensdeltagare

• praktisk administration inför, under samt efter konferenser

• service efter behov under konferenser

• intern kontorsservice

Tjänsten är placerad i idyllisk miljö på Kungl. Vetenskapsakademiens Institut Mittag-Leffler i Djursholm. Du kommer att bli en del av en mycket familjär arbetsplats, där man är stolt över verksamheten och driver institutet som ett team med stort engagemang. Institut Mittag-Leffler har en arbetsmiljö som präglas av en varm och öppen kultur där kollegorna har ett nära och bra samarbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. 100 % tjänstgöringsgrad. Tillträde snarast. Facklig kontaktperson är Sila Özgüven (SACO), telefon 08-673 95 08.


Om företaget
Kungl. Vetenskapsakademien stiftades år 1739 och är en oberoende, privat organisation, vars övergripande mål är att främja vetenskaperna och stärka deras inflytande i samhället. Akademien tar särskilt ansvar för naturvetenskap och matematik, men strävar i sitt arbete efter att öka utbytet mellan olika discipliner.
www.kva.se

Institutet anordnar terminslånga forskningsprogram dit internationellt framstående forskare inom matematik från hela världen inbjuds för att arbeta under ett par månader. Verksamheten innefattar också kortare forskningsprogram och konferenser under sommarmånaderna.


Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller flerårig arbetslivserfarenhet av liknande roller. Du har goda kunskaper i Officepaketet, webbpubliceringssystem, CRM-system samt projektverktyg eller liknande. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du engagerad, strukturerad och lösningsorienterad. Du tar egna initiativ och är både social och serviceinriktad. I rollen kommer du att arbeta i en miljö med många kontaktytor, både externt och internt, vilket innebär att du är en viktig del av dina kollegors och besökares upplevelse av institutet. Det är av största vikt att du är prestigelös, flexibel i ditt arbetssätt och har god samarbetsförmåga.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast, då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076-869 30 48 eller anna@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Kategori

Ekonomi/Finans

Sista ansökningsdag

2020-04-29

Placering

Danderyd

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!