Platschef till vår kund inom byggbranschen

Dina arbetsuppgifter
Som Platschef har du totalansvar för det projekt du driver och du har ansvar över att leda och planera projektets genomförande enligt fastställd budget och tidsplan. Du ansvarar för att den löpande produktionen genomförs med lönsamhet, god kvalitet och med en nöjd slutkund. Storleken på projekten varierar och några exempel på arbeten är ombyggnationer av bostäder, hotell och lokaler och arkitekturkomplexa profilprojekt. Du kommer även att arbeta med anbud, projekt- och ekonomistyrning.

En stor del av dina arbetsuppgifter är att eftersträva en störningsfri produktion och skapa engagemang hos medarbetarna. Du arbetar aktivt för att effektivisera organisationen och ta vara på all kompetens och kunskap hos medarbetarna, samt driva utveckling för projektets personal. Du rapporterar direkt till Arbetschef och i ditt stödteam ingår arbetsledare, entreprenadingenjörer, kalkylatorer och inköpare.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund. Kontoret är beläget i Solna.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat i en tjänst som Platschef i minst fem år. Du har relevant utbildning samt har stort byggtekniskt kunnande och god datorvana. Du behärskar både engelska och svenska flytande i tal och skrift och B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, engagerad och har hög förmåga att ta tag i och lösa uppkomna problem. Du har en god känsla för kvalité och service och uppskattar att ha många bollar i luften. Vidare är du organiserad, strukturerad samt duktig på att planera ditt och andras arbete. Vi ser gärna att du är flexibel, förändringsbenägen och har förmågan att skapa goda relationer med personal, kunder och samarbetspartners.


Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Platschef, Arbetschef, Bygg, Arbetsaledare

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2020-08-15

Anställningsform

Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!