Driven Account Manager sökes till HoReCa- branschen

Dina arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av försäljning och HoReCa? Då har vi en spännande möjlighet för dig här.

I din roll som Account Manager hos vår kund kommer ditt främsta fokus vara nykundsbearbetning. Du får god hjälp av prospektteringssystemet Tölve och du hanterar hela säljprocessen själv. Du driver direktförsäljning på den svenska HoReCa-marknaden och dagligvaruhandeln av vår kunds produkter samt hyres/serviceavtal. Försäljning, utveckling och expansion av det som inom företaget benämns Koncept försäljning på enskilda kunder och kedjekunder med helautomatiska eller traditionella espressomaskiner och kvarnar samt övrig restaurangutrustning. Rollen innebär även medverkan vid installation, utbildning för kund och ett ansvar över fortsatt förvaltning.


Om företaget
Vår kund erbjuder en härlig organisation med högt i tak, mycket energi och glädje samt goda möjligheter till att utvecklas inom bolaget och med produkterna.

Mer information ges vid personlig kontakt.Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande roller och med ett brinnande intresse för kaffe och teknik. Det är meriterande med erfarenhet från HoReCa men inget krav. Du är flytande i svenska och engelska i både skrift och tal och B-körkort är ett krav.

Du förstår vikten av hög kundnöjdhet och ger alltid det lilla extra till dina kunder. Du har hög social förmåga och får energi av kundkontakt. För dig är det självklart att driva dina egna affärer självständigt och samtidigt bidra till teamet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2020-03-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!