Junior Projektledare inom fiber till Skåne

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Skåne rekryterar vi nu en Junior projektledare inom fiberbyggnation. Du kommer bli tilldelad ett goegrafiskt område och dina arbetsuppgifter kommer att vara att ha övergripande ansvar för projekten. Du kommer att planera, genomföra och följa upp löpande projekt.

Exempel på dina arbetsuppgifter kan vara:
- Tidsplanering och kvalitétsuppföljning inom dina projekt
- Löpande kontakt med markägare, entreprenörer, beställare, myndigheter och kommuner
- Ansvarig för att ansöka om tillstånd
- Sköta inköp inom projektet

Du kommer vara en del utav projektledningsavdelningen och ingå i ett team om 9 personer. Vår kund har kontor i Sjöbo och det är där du kommer att utgå ifrån.
Detta är en rekrytering för en tillsvidareanställning. Arbetet är på heltid och förlagt under dagtid, möjlighet till flex finns.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Du som söker denna tjänsten har med fördel erfarenhet från anläggning/byggbranschen eller har arbetat inom fiber-/telekombranschen det är dock inget krav på detta utan tyngden ligger i din personlighet.

Som person ser vi att du är driven och engagerad i ditt arbete. Du har en förmåga att att se helheten och att fatta beslut som driver dina projekt framåt. Du ser inga hinder, utan snarare möjligheter och är en problemlösare med ett kreativt tillvägagångssätt. Det krävs att du är kommunikativ då du på ett lätt sätt ska kunna förmedla information till projektets olika aktörer. Du kommer driva ett flertal projekt parallellt, därav krävs det ett flexibelt och prioritetsanpassat sinne för projektplaneringen.

Har du läst kurserna BAS-U och BAS-P är detta mycket meriterande. Samt certifikat för Arbete på väg. Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 0733-679132 eller sara.gelsi@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2020-03-30

Placering

Malmö

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Sara Gelsi

Rekryterare - Göteborg

Sara Gelsi

Sara Gelsi

Rekryterare - Göteborg

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!