Maskinist sökes till Göteborg!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som maskinist på en stor avfallsanläggning i Göteborg där avfall från bygg och industri hamnar. Din uppgift är då att sortera detta och placera det på sin rätta plats på anläggningen som är belägen på ett inhägnat område. Detta gör du med hjälp av grävmaskin och hjullastare.

Du kommer att bli en del av ett härligt arbetsgäng som är måna om att det skall råda en god stämning på arbetsplatsen. Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta måndag till fredag, 8-17.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
För denna tjänst ska du ha tidigare erfarenhet av att köra grävmaskin och hjullastare. Krav för tjänsten är att du talar flytande svenska samt har körkort B.
Det är meriterande om du har förarbevis för grävmaskin samt hjullastare och kan tala engelska. Som person är du driven, samarbetsvillig, och noggrann samt håller ett högt arbetstempo. Du har en positiv inställning och har ett genuint intresse för maskiner.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Lisa Stamberg på telefon 073-152 69 64 eller lisa.stamberg@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Logistik/Transport/Lager

Sista ansökningsdag

2020-03-10

Placering

Göteborg

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Lisa Stamberg
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!