Vi söker dig som vill arbeta som Tekniker

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är en tekniker ut i fingerspetsarna som trivs med mycket variation. Är du en person som söker nya utmaningar och vill arbeta som tekniker på ett företag som arbetar med byggvärme. Då har vi tjänsten för dig, du kommer få möjlighet till utbildning samt forma rollen med din egen prägel.

Vi söker dig som vill utvecklas som tekniker och trivs i en roll med mycket variation, I tjänsten kommer du att arbeta ute på fältet från oktober-april, resterande del av året kommer du vara inne på verkstan. Du kommer att arbeta med underhåll, service, reparationer, akuta ärenden och felsökning av byggvärmare som går på diesel och pellets. I tjänsten ingår kundkontakt, samarbete med kollegor och underleverantörer samt en del dokumentation.

Tjänsten är på heltid, arbetstider måndag till fredag 7-16.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta tekniskt eller mekaniskt sedan tidigare. För att passa för tjänsten krävs det att du har
* B-körkort
*Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
*Du har en teknisk utbildning
*Du har tidigare arbetat självständigt i en tekniskroll
*Har du erfarenhet av PLC är detta meriterande

För att trivas i rollen krävs det att du föredrar mycket variation, du är serviceinriktad samt att du har hög samarbetsförmåga. Du är flexibel gällande övertid då det kan förekomma övertid på vinterhalvåret, men detta innebär också längre ledighet på sommaren. Du tar alltid eget ansvar, levererar kvalitet och är lättsam som person.

Är du intresserad? Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta Emily Higgins, emily@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Tekniker, servicetekniker, underhållstekniker, reparatör, maskintekniker, industritekniker

Ansök här

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2020-02-28

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!