Bilglastekniker till södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som bilglastekniker på ett företag i södra Stockholm. Du kommer att tillhöra ett team med duktiga kollegor som kommer bli en del av din utveckling. Din huvudsakliga uppgift blir att byta rutor, utföra kalibrering på bilar (samtliga bilmärken) samt utföra stenskott reparationer. Du ska även kunna hjälpa till med kundmottagningen.

Detta är en rekrytering och du kommer att bli anställd direkt av kunden. Tjänsten är på heltid, arbetstiderna är måndag-fredag 7-16 eller 8-17.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

Din profil
Vem är du?
För oss är det viktigt att du tycker om att arbeta med bilar och är serviceinriktad, noggrann och positiv. Tidigare erfarenheter från att ha jobbat med bilglas är en fördel men inte ett krav. Vi ser gärna att du har jobbat med bilar tidigare t ex som bilplåtslagare. Det är meriterande om du arbetat som bilglastekniker tidigare. Vår målsättning är att se till kundens bästa och att hålla en god service. B-körkort är ett krav.

Intresserad? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily.higgins@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Bilglastekniker, tekniker, bilglas, fordon

Ansök här

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2020-02-28

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Emily Higgins

Emily Higgins

Affärsområdeschef Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyen 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!