Lönekonsult sökes till stor Byrå i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Vår kund växer och behöver utöka sitt härliga team med ytterligare en Lönekonsult.

I din roll som Lönekonsult kommer du att arbeta löpande med bolagets kunders löner, du ansvarar över flera olika uppdrag inom en mängd branscher och med varierande storlek på företagen. Alla löneprocesser är helt digitaliserade och utförs i Hogia Lön Plus.

Du blir direkt anställd av vår kund som erbjuder en familjär arbetsplats med högt i tak och en stimulerande arbetsmiljö. Du får ett konkurrenskraftigt anställningspaket och du får möjligheten att vara med och påverka. Har du rätt vilja och driv kan du nå hur långt du vill inom den här organisationen.Om företaget
Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av att arbeta på Byrå som lönekonsult och gärna med systemet Hogia Lön. Du bör även ha hög kunskap i Office-paketet. Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person vill vi att du är noggrann, affärsmässig och mån om att leverera kvalité. Du förstår vikten av att bygga kundrelationer, har en hög servicekänsla och är en utpräglad lagspelare som alltid strävar efter utveckling av både rutiner och processer. Du vågar ta initiativ och älskar att hitta lösningar och vara lyhörd för våra kunders behov. För dig är det självklart att ta ett högt individuellt ansvar för dina processer och för att vara en förebild internt.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Ekonomi/Finans

Sista ansökningsdag

2020-04-26

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!