Assistent sökes till stor bilanläggning i Upplands Väsby

Dina arbetsuppgifter
Som Operational Car Sales Assistant hos vår kund ansvarar du för att stötta säljteamet med allt från att tvätta bilar i deras nya tvätthall, byta däck och hantera förvaring av däck, ladda bilar, placera bilar i butik, ta bilar till vår verkstad, hantera provkörningar, mm. Du blir huvudansvarig för att bilarna som står i butiken är redo för provkörning och försäljning, allt för att skapa den bästa kundupplevelsen. Utöver detta ser du till att både anläggningen och bilarna ser representativa ut och fungerar i den dagliga verksamheten. Vår kund erbjuder med andra ord en varierad roll som är mycket viktig för att alla tillsammans ska kunna ge våra kunder bästa möjliga köpupplevelse. Alla håller ett högt tempo, jobbar nära tillsammans och ser till att målen uppnås.Om företaget
Hos vår kund kommer du att arbeta med flera av bilvärldens mest attraktiva bilmärken. De säljer sina bilar genom att hjälpa sina kunder att hitta rätt bil till rätt pris och med rätt tilläggstjänster såsom skräddarsydd finansiering, garanti och serviceavtal för att passa kundens unika behov. Mer information ges vid personlig kontakt.

Din profil
Kanske har du meckat med bilar på° fritiden eller så har du en fordonsteknisk utbildning som du nu vill kombinera med kundbemötande/kundservice. Har du jobbat inom serviceyrket tidigare ser vi detta som en fördel. Du har minst gymnasieexamen och talar och skriver både svenska och engelska flytande.

För att matcha profilen brinner du för att ge service och kvalitet utöver det vanliga vilket har visat sig i dina tidigare anställningar. Du tycker mycket om att ha kundkontakt och strävar efter att leverera en upplevelse till kunden som är utöver det vanliga. Du är en positiv person som sprider din positiva energi vidare till dina kollegor. Du är självständig och både ser vad som behöver göras och tar tag i uppgiften och finner lösningar. Du är helt enkelt en person som alltid gör det lilla extra! Du är strukturerad och mycket noggrann i dina uppgifter och tar ansvar och följer upp hela vägen i mål. Att kommunicera med andra människor i olika åldrar och från olika bakgrund kommer naturligt för dig och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt till både kunders och dina medarbetares önskemål. Vidare har du ett genuint intresse och kunskap för bilar och trivs bra med att jobba aktivt med både bilarna och kroppen.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2020-03-15

Placering

Upplands-Väsby

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!