Driven Butiksmedarbetare med intresse för försäljning och kundrelationer

Dina arbetsuppgifter
Vår kund står inför en spännande tillväxtfas och önskar utöka sin organisation med en Account Manager. Jobbar du som Butikssäljare och vill utvecklas i en Account Manager roll i en expansiv organisation? Då kan vi ha arbetet för dig!

Vår kund har sin verksamhet inom kassasystem och affärssystem för butiker och e-handel. din roll arbetar du med hela försäljningsprocessen och dina kunder består främst av butiker och butikskedjor. Du kommer vara den första initiala kontakten ut mot kunden och sedan bearbeta, besöka kunderna och driva processen framåt, samt att du tillsammans med projektledare ser till att avtal skrivs. Du skapar varaktiga relationer med kunder och är serviceinriktad för att se till kundernas behov. Du hanterar en flera kunder samtidigt och har många bollar i luften, samtidigt som du söker aktivt efter nya möjligheter till att göra affärer.

Vi erbjuder en roll i en organisation där det finns stora möjligheter för vidare utveckling. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat med försäljning och service i butik i minst tre år. Har du tidigare erfarenhet från arbete med affärssystem/butikssystem så är det högst meriterande. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Du har B-körkort.

Du är en driven och ambitiös person som brinner för att göra affärer och ge god service. Det är självklart för dig att alltid sätta kunden i fokus och se till kundens behov. Vidare vill vi att du är nyfiken, vetgirig och mån om att utvecklas. Du har en stark initiativförmåga, god lagkänsla och vill satsa på en framgångsrik karriär inom försäljning.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2020-02-27

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyen 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!