Ekonomiansvarig till livsmedelsföretag i Söderort

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Ekonomiansvarig kommer du att bygga upp din roll från grunden till vad den kommer bli framöver. Du kommer ansvara för att ta hem ekonomin som idag är outsourcad till en redovisningsbyrå och du kommer sätta dina egna rutiner och processer inom ekonomiavdelningen. Dina arbetsuppgifter kommer vara breda och en del av ditt arbete kommer innebära följande:

- Löpande bokföring
- Kund- och leverantörsreskontra
- Avstämningar
- Moms och skatt
- Fakturering
- Rapportering av löneunderlag
- Reseräkningar
- Upprätta kundregister samt diverse administrativa uppgifter


Om företaget
Mer information om kundföretaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Kompetenskrav: Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande samt erfarenhet av ovan angivna arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet av att arbeta på en redovisningsbyrå, men inget krav. Du talar svenska och engelska obehindrat och har du dessutom erfarenhet av att arbeta i Fortnox är det meriterande, men inget krav

Personliga egenskaper: Som person är du strukturerad, lösningsfokuserad, detaljorienterad, noggrann och driven. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete.

Kontaktperson
Vid frågor angående tjänsten, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Margareta Meek 070-942 59 95 alt. margareta.meek@2complete.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Ekonomi/Finans

Sista ansökningsdag

2020-02-20

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Margareta Meek

Affärsområdeschef Executive & Interim Management

Margareta Meek

Margareta Meek

Affärsområdeschef Executive & Interim Management

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyen 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!