Finsktalande kundservicemedarbetare till centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som talar finska och vill ta nästa steg i din karriär hos vår kund! Du kommer arbeta med att hantera inkommande frågor från företagets kunder och hjälpa dem med hur de ska tänka kring sina lån och val av bank. Du besvarar telefonsamtal, mail och chatt samt sociala medier i din roll. Arbetet sker under ordinaire kontorstider på vardagar 8.00-17.00.

Detta är en rekrytering där du anställs direkt av vår kund.

Om företaget
Vår kund är ett väletablerat bolag med fina förmåner, i din roll arbetar du i ett sammansvetsat gäng som tycker om att ha kul tillsammans på jobbet. Mer information om bolaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som trivs som bäst när du får arbeta med att hjälpa andra, du är en social teamspelare som är duktig på att samarbeta och du har ett gott humör! Eftersom du kommer arbeta med finska kunder så är det ett krav att du hanterar finska obehindrat i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom kundservice, försäljning eller bank är detta meriterande.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Kundsupport/Service

Sista ansökningsdag

2020-02-27

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyn 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!