Är du en ordningsam person med skinn på näsan? Se hit!

Dina arbetsuppgifter
Är du intresserad av el och säkerhet och har ett öga för struktur? Just nu har du chansen att arbeta för ett bolag som är under stor tillväxt där vi lägger större vikt vid personlighet än erfarenhet.

I rollen som förrådsman kommer du ansvara för elektrikernas material. Du kommer ta emot materialet, strukturera upp det och vara behjälplig för att ge elektrikerna det material som de behöver för att kunna göra sitt jobb. Du kommer antingen arbeta i Katrineholm eller i Nyköping beroende på vad som passar dig bäst.

Tjänsten är på heltid med förhoppning om ett långsiktigt samarbete. Du kommer arbeta måndag till fredag, klockan 07.00-16.00.

Om företaget
Vår kund är verksamma i Katrineholm, Flen och Nyköping och utför total- och utförandeentreprenader, i såväl nybyggnation som ombyggnation. De utför både projektering och installation inom el, tele, datanätverk, larm, passersystem och lås.

Din profil
För att passa som förrådstekniker ser vi att du är ordningsam och noggrann. Vi ser även att du gillar att vara hjälpsam samt har lite skinn på näsan för att bäst passa in med din omgivning. Du kommer vara själv i din roll och därför ska du vara bekväm med att arbeta ensam och har en god förmåga att ta eget ansvar för att lösa dina arbetsuppgifter på ett bra sätt.

Krav för tjänsten är följande:
*Inneha B-körkort

Det ses meriterande om du tidigare har arbetat med elektronikmaterial och är van vid hantering av material. Det ses även meriterande om du har arbetat i butik och har vana att arbeta med logistik.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på louise.jonsson@2complete.se eller 07 08 45 99 04.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Logistik/Transport/Lager

Sista ansökningsdag

2020-02-28

Placering

Nyköping

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Louise Jonsson

Louise Jonsson

Rekryterare Industri & Teknik

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyen 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!