Account Manager till vår kund inom IT

Dina arbetsuppgifter
Vår kund expanderar och behöver nu förstärka sitt säljteam med en till Accont Manager. I rollen som Account Manager spelar du en viktig roll i säljorganisationen och du driver dina egna affärer. I din tjänst kommer du att ansvara för försäljningen av hela produktutbudet som vår kund har inom IT och kommunikation. Du hanterar hela säljprocessen från att boka möten till möte med kund och offertskrivning. I din roll arbetar du mot tydliga mål och du får de verktyg och det stöd du behöver för att utvecklas och lyckas i din roll. Det finns även stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Detta är en rekrytering vilket innebär blir anställd direkt av vår kund. Kontoret är beläget i Solna.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som vill utveckla din karriär inom försäljning. Du tycker om att arbeta med telefonen som redskap för att boka möten och du drivs av att träffa kunden på fysiska möten. Du sätter själv höga mål och har höga ambitioner, är resultatorienterad och drivs av att ta dina försäljningsresultat till nya nivåer. Vi ser även att du är en teamplayer som tycker om att samarbeta med andra. Andra personliga egenskaper som är viktiga för att lyckas i din roll är att du har förmågan att ha en hög aktivitetsnivå och är uthållig. Vi vill att du har fokus på din karriär och att du har som mål att utvecklas inom försäljningsyrket.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Körkort är ett krav.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Account Manager, Säljare, IT-Säljare, Copy Säljare, Telecom Säljare, Telecom, Telefoni, Copy

Ansök här

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2020-02-27

Placering

Solna

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyen 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!