Vill du jobba som Fältsäljare i en tjänst där du får förbokade möten?

Dina arbetsuppgifter
Vår kund verkar i alla segment inom internet, larm och tv och söker alltid nya sätt att utveckla sin affär. För att lyckas med detta behöver vi nu bygga ett säljteam av självständiga, lyhörda och förtroendeingivande säljare som ska informera och kontraktera villaägare runt om i Sverige.

I denna tjänst kommer du att arbeta på fältet i olika orter i Sverige. Du får förbokade möten så villaägarna du träffar är förberedda på att du kommer till dem. Man arbetar på fältet i veckorna, arbetstiderna kan variera. Du kommer även att vara på kontoret i Stockholm en del av tiden för möten och genomgång av projekten.

Vår kund sitter i ljusa och fräscha lokaler i Solna Centrum. Detta är en rekrytering då du blir anställd direkt a vår kund.Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som älskar försäljning, älskar att arbeta på fältet och drivs av möjligheten till en raketstart på en karriär inom sälj. Du har tidigare erfarenhet från försäljning – hur mycket eller i vilken form är inte avgörande, men försäljning är, eller ska bli, din hemmaplan. Har du arbetat med ”utesälj” tidigare är det meriterande men inte ett krav. Vår kund erbjuder tjänster inom internet, larm och TV och kännedom eller kunskaper om detta kan vara till nytta. Tjänsten är på heltid och du måste kunna arbeta på fältet till största delen av din tid, samt var bekväm med att resa över hela Sverige.

I denna roll kommer du att få en flygande start med duktiga chefer och kollegor. Körkort och egen bil är ett krav.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

Sökord: Fältsäljare, Fibersäljare, Larmsäljare, Fiber, Larm, Säljare, Account Manager

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2020-02-27

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyen 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!