IT-Säljare till expansivt bolag i Hammarby Sjöstad

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Säljare kommer du arbeta med försäljning av support och övervakningsavtal och leda hela säljprocessen från kartläggning, prospektering till genomförande av kundmöten, både via kundbesök och web. Vidare kommer du ansvara för förhandling, avtalshantering och överlämning av implementation.
Du kommer ingå i ett härligt säljteam, där beslutsvägarna och korta och högt i tak.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Vårt kund erbjuder:
En trevlig arbetsmiljö i ljusa fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad. Givetvis får du tjänstebil, friskvårdsbidrag, tjänstepension, flexibla arbetstider, sjukförsäkring och en massa andra trevliga förmåner.


Din profil
Kompetenskrav: Vi söker dig som har arbetat med IT-försäljning i 2-3 år och gärna med erfarenhet av support eller övervakningsavtal. Vidare är du van vid uppsökande försäljning och vet hur du ska planera dina säljdagar, då du har stor frihet under eget ansvar i denna roll. Du talar svenska och engelska obehindrat samt innehar B-körkort.

Personliga egenskaper: För att trivas i rollen bör du ha ett stort intresse för försäljning och kundnöjdhet. Lösningsfokuserad, driven och affärsmässig är egenskaper som beskriver dig. Du tar ett stort eget ansvar i ditt arbete och du vet hur du ska driva dina affärer mot avslut.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2020-02-20

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Margareta Meek

Affärsområdeschef Executive & Interim Management

Margareta Meek

Margareta Meek

Affärsområdeschef Executive & Interim Management

Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyen 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!