Dansktalande kundtjänstmedarbetare till börsnoterat bolag i Solna

Dina arbetsuppgifter
För rekrytering till kund söker vi nu en Dansktalande Kundtjänstmedarbetare som är en fena på administration och kundservice. Du kommer ingå i ett nordiskt kundtjänstteam på 5 personer och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara kundservice via telefon och e-post samt orderregistrering.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Kompetenskrav: Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och som vill ge service i världsklass till dina kunder. Du talar danska och engelska obehindrat och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av orderhantering, support eller kundtjänst, men inget krav. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper: Som person är du noggrann, lösningsfokuserad, servicemedveten och kommunikativ. Du bör ha ett visst teknik intresse för att trivas i rollen och du vill ständigt utvecklas och lära dig nya saker.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2020-02-20

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Margareta Meek <>
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyen 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!