Vi söker juniora och seniora utvecklare till Göteborg!

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi dig som vill påbörja eller forstätta din karriär som utvecklare hos våra kunder. Vi söker dig som vill jobba som bland annat: Frontendutvecklare,
Backendutvecklare, Applikationutvecklare, QA och testinjengör, Algoritmingenjör, Inbäddad systemutvecklare, Operationssystem-utvecklare (Linux, OS.), DevOps ingenjör och Full-stackutvecklare.

Vill du eller känner du någon som vill kick-starta sin nästa utmaning? Låt oss hjälpa till och skicka oss ett CV idag. Vi tillhandahåller både rekryterings- samt bemanningslösningar där du antingen blir anställd direkt av vår kund eller av 2Complete och arbetar som konsult hos vår kund. Vi ser fram emot att höra av dig!

Om företaget
2 Complete söker nu utvecklare till flera av våra kunder. Du kommer att få möjlighet att inleda eller bygga vidare på en karriär inom IT och vara delaktig i många spännande projekt i Göteborg och närliggande orter.

Din profil
Du har en relevant akademisk bakgrund eller har samlat på dig en gedigen erfarenhet inom branschen. Du kommunicerar obehindrat på svenska alternativt talar flytande engelska.

Det är positivt om du har kunskap/erfarenhet inom följande:
-Erfarenhet av Agila metoder
-Van att utvärdera olika tekniska lösningar
-Java
-C++
-C# .NET
-ASP.NET
-Entity Framework
-SQL (PL/SQL, T-SQL)
-Team Foundation Server
-Webservices
-HTML
-Javascript
-CSS
-Flera års erfarenhet av utveckling

Vi letar efter dig som är passionerad inom utveckling och motiveras av att fokusera på ständig förbättring i de projekt du tar dig an. Du ser värdet i att leverera kvalité samtidigt som du har förmågan att vara flexibel och lösningsorienterad om du stöter på problem. Vi uppskattar om du har ett genuint intresse för teknologi och brinner för att hålla dig uppdaterad inom ditt område.
Du bör vara en kommunikativ person som har lätt för att arbeta i team samtidigt som du driver ditt eget arbete framåt på egen hand.
Det är meriterande om du har arbetat med egna hobbyprojekt inom programmering som du kan visa upp.

Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan idag då vi intervjuar löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Lisa Stamberg på telefon 073-152 69 64 eller mail lisa.stamberg@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi tillsätter tjänster inom hela tjänstemannaområdet från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Ansök här

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2020-02-27

Placering

Göteborg

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Lisa Stamberg
Ansök här

Om resultatet räknas - kontakta oss idag!


Alla rättigheter © 2Complete AB
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

2COMPLETE AB
Stockholm
  • Sveavägen 33, 5tr.
  • 111 34 Stockholm
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Göteborg
  • Kungsportsavenyen 21
  • 411 36 Göteborg
  • +46 8 445 43 44
  • info@2complete.se
Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!